Špela Blažič

Izkušnje in znanje

Tako v zasebnem kot v delovnem okolju stremim k natančnosti, vztrajnosti in predanosti poklicu in nenehnemu izpopolnjevanju svojih znanj. Verjamem v delo, ki ga opravljam, zato moj vsakdan spremlja kreativno razmišljanje in iskanje novih, predvsem boljših rešitev. Za moje paciente si vedno vzamem čas, saj mi zadovoljstvo pacienta največ pomeni.

Že v osnovni šoli sem izoblikovala svoje želje in sanjala o svojem sanjskem poklicu. Sprva je bila moja velika želja postati učiteljica, vendar sem se kasneje odločila za poklic medicinske sestre. Po končani srednji zdravstveni šoli se mi je ponudila priložnost za takojšnjo dobro zaposlitev v zobozdravstveni ordinaciji kot zobna asistentka, zato nisem nadaljevala študija na fakulteti. Želja po znanju in nadaljevanju šolanja je bila še vedno prisotna. Leta 2015 je bilo prelomno leto, saj sem dobila priložnost, da se vpišem na Višjo strokovno šolo za ustne higienike, in jo tudi uspešno zaključila. V vseh teh letih sem pridno nabirala izkušnje v privatnih zobozdravstvenih ordinacijah, kar je velika prednost, saj ti izkušnje in znanja, ki jih tekom let pridobivaš kot asistent zobozdravniku, zelo koristijo. Pridobila sem mnogo znanj na področju celostne obravnave pacientov, ki vključuje parodontalno, endodontsko in ortodontsko obravnavo, področje estetike ter oralne kirurgije.

Danes samostojno in z velikim zadovoljstvom ter  skrbnostjo do pacienta opravljam delo ustne higieničarke.

Čas je, da tudi vi

Izberete svojega ustnega higienika

Naj vam obisk ustnega higienika ne predstavlja nujnega zla. Zavedati se moramo, da je vsak sam odgovoren za ustno zdravje in posledično zdravje celega telesa. Ustni higienik vas bo opozoril na marsikatero težavo in vas pravočasno napotil k vašemu izbranemu zobozdravniku. Glede nas to, da se poklic ustnega higienika z enormno hitrostjo razvija, je čas, da si tudi vi izberete svojega.

Dolgo sem se branil obiska ustnega higienika, ker je bila prva moja moja izkušnja zelo boleča. Ko pa sem se opogumil, sem naletel na higieničarko Špelo. Sprva sem bil zelo skeptičen in prestrašen, ker sem pričakoval veliko bolečine. Vendar sem bil prijetno presenečen. Sam poseg je bil neboleč in celo prav prijeten. Delala je počasi in z občutkom. Ko sem rabil premor, sva si ga tudi vzela. Definitivno bom od zdaj naprej redna stranka. Je ne zamenjam. Priporočam!!!!

Aleksander O.

Že nekaj let sem pacientka higieničarke Špele in jo ne zamenjam. Njena nežna roka in natančnost ter smisel za humor, me vedno spravi v dobro voljo. Je zelo profesionalna in topla oseba. Vedno izvem kaj novega. Toplo priporočam vsem, ki še iščete svojega ustnega higienika.

Maja N.

Zelo profesionalne pristop. Natančna, nežna in temeljita pri svojem delu. Se vidi, da ima izkušnje in nežno roko. Sem bil prijetno presenečen, da si je vzela čas za mene in me tudi natančno poučila o pravilni rabi vseh pripomočkov, ki optimalno odstranijo zobne obloge. Sem vedno vesel, ko me olajša za 2 grama oblog.

Matej K.

Ustnega higienika obiskujem redno, vsaj 1 krat letno. Do higieničarke Špele sem prišla čisto po naključju in sicer na priporočilo moje dobre prijateljice. Nad storitvijo sem bila prijetno presenečena, namreč sam poseg ni bil nič boleč in končni občutek v ustih je bil čist in zobje gladki. Za mene si je vzela čas, bila je strokovna in natančna. To mi veliko pomeni. Zelo priporočam.

Zvonka M.